Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


19.09.2012 21:12

Hallo!

Som sakt så var jeg på konf-leir denne helga og kan starte å snakke om den!
Vi reiste ned dit på fredag og tok tåget i ca 40 min eller noe, så ikke så mye på klokka. Men Når vi kom fram så fant vi rommene våre og jeg kom på rom med Wendy,Charlotte,Andrea og Natalie. Eller Natalie kom egentlig ikke på rom med oss men henta en madrass og slo seg ned på gulvet. Alltid like koselig.
Men vi starta da med en ''bli kjent lek'' og vi ble delt inn i 9 lag og skulle liksom vinne alle disse postene. Og med meg på lag som er den dårligste taperen på jord så brøler å skriker jeg masse til gruppa mi haha, stakkars! Men det var uttrolig gøy da! Hadde også et par gudstjenester som jeg bare sov igjennom for det meste. Så spiste vi mellom god mat, og koste oss masse i kiosken og jeg badet til og med! Det var iskaldt! Så på søndagen så dro vi hjem og med litt alsang på toget så gikk turen mye fortere i tillegg!! 
Fikk ikke så vakre bilder av folka da!!! 

Vakre ryddige rommet vårt! 

 Så gjorde vi noe sykt kult på cheer treninga i dag, en slags pyramide. Så er det en som ligger i midten med beina rett ut der som hun ene hopper over.  Og hun hopper ganske langt fra et sted til der jeg og ei aen sår og tar henne  i mot! 


 

Så nå bare chiller jeg!
-Linnea 
 


Skrevet 19.09.2012, 21:12 i BloggKommentarer

trilil
20.09.2012, kl.18:21

fin bloggg


Legg igjen en hilsen


Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits